Lid worden

Wat betekent lid worden van Kunstliefde en Vriendschap?

Ten eerste word het nieuwe lid een opleidingstraject aangeboden. De vereniging betaalt een deel van de kosten. De opleiding wordt gegeven door een professionele docent waarmee de vereniging verbonden is. De lestijden zijn in overleg tussen de docent en de leerling. Normaal zal er één half uur in de week individueel les gegeven worden.

p1040521

Na een aantal maanden (afhankelijk van de voortgang) kan de leerling instromen in het opleidingsorkest. Na het behalen van het A-Diploma (of in ieder geval het bijbehorende niveau) is het mogelijk om door te stromen naar het groot orkest.

Heeft het lid al ervaring/diploma’s? In overleg is veel mogelijk. Vaak stromen ouders van nieuwe leden ook in.

Mocht je meer willen weten of gewoon eens komen kijken? Wij repeteren in Cultureel centrum het Dak te Leerdam. Op woensdagavond speelt het opleidingsorkest vanaf 18:30. We zijn echter al aanwezig om 18:00 uur. Heeft u meer interesse in het groot orkest? Zij repeteert vanaf 19:30 tot 21:30. Van 19:20 tot 19:30 is het pauze/wissel.

Lid worden is heel eenvoudig. Je stuurt een mail naar bestuurklenv@gmail.com met daarin de tekst  “Ik wil lid worden”. Vermeld hierbij je telefoonnummer en wij nemen contact met jou op.